Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

4. a tőr csapat

2008.08.16. 13:29 - Mpanna

Címkék: vívás tőr csapat

Mivel a nehéz ellenfelek a másik ágra szorultak, a női tőrcsapat érmes reményei, miután nem jutottak a döntőbe, reálisan elszálltak. Az oroszokat verték már meg, az olaszok ellen viszont nem túl sűrűn villogtak. A magyar csapatnak tehát nem jött jól, hogy a bronzmeccsen az ötszörös olimpiai bajnokokkal felvértezett olaszok ellen kellett felállni. Egy percig sem volt esélyük a kisdöntőben, bár küzdöttek, megtettek mindent, jobban vívtak, mint az elődöntőben, de hiába, mert az ellenfél nem a verhető amerikai csapat volt, hanem az elmúlt három olimpiát nyerő olaszok.

Negyedik lett tehát a női tőrcsapatunk, olyan vívással, ami ismét azt mutatta meg, hogy tudják a magyar vívók saját magukat megverni, egy legyőzhető ellenféllel szemben. (persze nem az olaszokra gondolok...)

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr35618565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása