Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Fodor Zoltán ezüstérmes

2008.08.14. 12:44 - epongracz

Címkék: birkózás

A 84 kilogrammos birkózók döntőjében Fodor Zoltán kikapott az olasz Andrea Minguzzitól, így ezüstérmet szerzett. Mindketten óvatosan küzdöttek, az első menetben egyikük sem ért el pontot, ám Fodor volt a kedvezményezett, így övé lett a menet is. A második 2 perc pont fordítva zajlott le, így jöhetett a harmadik, döntő menet. Az állásküzdelem ismét eseménytelenül zajlott, és örömünkre a sorsolás ismét Zolinak kedvezett. A saját fél percében nem szerzett pontot, így csak ki kellett volna védekeznie az olasz félperces földharcát. Ám ez nem jött össze. Minguzzi felnyalábolta Fodort, és sikerült megpörgetnie, így ő szerzett akciópontot, és az aranyat is. Fodor Zoltán azonban a nap szenzációja a maga meglepetés ezüstérmével. Gratulálunk!

Italy's Andrea Minguzzi, blue, wrestles against Hungary's Zoltan Fodor in the final of the men's 84 kilogram division of the greco-roman wrestling co

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr57615629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása