Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Eredmények a röplabda tornáról

2008.08.14. 19:00 - The korean

Címkék: röplabda

Ma a férfiakon volt a sor az olimpiai röplabda tornán, szokás szerint mindkét csoportban 3-3 mérkőzést rendeztek.

A csoport:

Az olaszokra a még nyeretlen Venezuela várt a nap nyitómeccsén, Athén ezüstérmesei hozták is a kötelezőt, sima 3-0-val. A dél-amerikaiakat vigasztalhatja, hogy mindhárom játszmában elérték a 20 pontot.

A második találkozón ázsiai rangadót rendeztek, a házigazdák 13 ezer fanatikus által hajtva 3-2-re legyőzték Japánt. Kína két játszma után 2-0-ra vezetett, az ellenfél azonban valahogy kihúzta döntő szettig.

China's Yu Dawei, right, celebrates with Shen Qiong,left, after they scored a point as Japan's Kosuke Koshikawa, center, walks away during their men'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mai nap utolsó mérkőzését két veretlen csapat, Bulgária és az Egyesült Államok játszották. Kazijszkijék óriási csatában 29-27-re nyerték az első játszmát, majd szorosan, 25-21-re elbukták a másodikat. Ekkor még úgy tűnt biztos döntő szettes mérkőzés elé nézünk, ám a 3. játszmát az amerikaiak simán, 25-14-re nyerték. A negyedik szett újra fej-fej melletti játékot hozott, melyben az USA kerekedett felül 26-24-re, és ezzel a győzelmet is megkaparintották.  

B csoport:

Az oroszok és a lengyelek ellen elbukott Németország végre megszerezte első győzelmét, 3-0-ra gyűrték le Egyiptomot. Ez azért nem akkora fegyvertény, még akkor sem, ha tudjuk, az afrikaiak mindkét korábbi meccsükön tisztességgel helytálltak.

12.000 néző szerette volna megcsodálni a címvédő, világbajnok és világkupa győztes brazilokat, az oroszok azonban elrontották az ünnepüket, és 3-1-re győztek. A brazilok egyébként már az idei világligában elkezdték a gyengélkedést, odahaza csak harmadikok lettek.

A lengyelek folytatták menetelésüket, 3-1-re verték a harmatos szerbeket, akiknek annyi vigaszuk maradt, hogy minden játszmában elérték a 20 pontot.

Holnap ismét a hölgyeken lesz a sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr50615990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EurosportImádó 2008.08.14. 17:33:08

Üzenem Szabó Gábor kommentátor urnak h holnap hajnalba megint tegye ugy oda magát a kommentálásba mint a 4x100 as férfi gyorsváltónál! Sokkal jobban élvezhetö igy a verseny ha "magasabb frekvencián" kommentálják!
süti beállítások módosítása