Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Megmentették a meccset a lányok, Pelle a hős

2008.08.13. 08:12 - The korean

Címkék: női vízilabda

Óriási szívvel küzdve döntetlent ért el magyar női vízilabda válogatott a világbajnoki ezüstérmes ausztrálok ellen. Az első két negyed kiegyensúlyozott játékot, és 2-2-es végeredményt hozott, a 3. 8 perc elején azonban két góllal elhúztak a déliek. Még szerencse, hogy Valkai is betalált, így 4-3-mal várhattuk az utolsó negyedet. Ott aztán először egyenlítettünk, majd a vezetést is megszereztük, csakhogy az ausztrálok nem adták fel, és egyhuzamban bevágtak hármat, amivel visszaszerezték a vezetést. Ekkor azonban Godova Gábor lányai megmutatták milyen sportemberek. A 8 perces negyed 6. percében Pelle először szépített, majd alig 5 másodperccel a vége előtt az egyenlítő gólt is besuhintotta.

A magyar válogatott így egy győzelemmel és egy döntetlennel áll, a következő meccsüket pedig pénteken a görögök ellen vívják.

Magyar gólszerzők: Drávucz Rita (3), Valkai Ágnes (2), Pelle Anikó (2)

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr5613683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása