Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

7-kor pólóznak a lányok

2008.08.13. 04:18 - The korean

Címkék: női vízilabda

Magyar idő szerint 7 órától csap össze a magyar és az ausztrál női vízilabda válogatott. Ha férfiakról lenne szó, talán nyugodtan hátradőlnénk, bár hozzá kell tenni, hogy Pekingben eddig fantasztikusak a kengurus fiúk is (legyőzték a görögöket és megszorongatták a spanyolokat), ám a hölgyek között az egyik legnehezebb ellenfélnek számítanak. 2007-ben a melbourne-i vb-n csak egyetlen góllal kaptak ki a döntőben az Egyesült Államoktól. Mi akkor 4.-ek lettünk, most tehát itt az idő a visszavágásra.

Ausztrália eddig két olimpián szerepelt, Sydneyben aranyérmet szereztek, Athénben pedig 4.-ek lettek. Emellett 1986-ben világbajnokok, 1984-ben, 1996-ban és 2006-ban pedig megnyerték a világkupát. Tavaly egy vb ezüst és egy világliga második hely volt a termésük.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr1613579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása