Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Ági és Gréta szerdán kezdenek párosban

2008.08.12. 21:19 - szpetra

Címkék: tenisz szávay

Ami a női teniszezőket illeti, sajnos egyesben már nem izgulhatunk magyar éremért, hiszen Szávay Ági tegnap újfent kikapott wimbledoni legyőzőjétől, Zheng Jie-től. De hogy ne legyen keserű a szánk íze, ismerjük el, hogy kínai lány óriási formában van, wimbledoni elődöntője után az olimpián is menetel, és már a legjobb 16 között van.

 

Az újdonsült világelső Jelena Jankovics honfitársa, és a leköszönő világelső Ana Ivanovics távolléte miatt jó eséllyel pályázik minimum az éremre, de túlontúl nagy meglepetés nem született a második fordulóban, így nem lesz könnyű dolga. Továbbjutott ugyanis mindkét Williams lány, valamint az utóbbi idők legmeggyőzőbb teljesítményét nyújtó Dinara Safina - ők mind favoritnak számítanak.

Női teniszben azért nem ritkán fordul elő, hogy nagy nevek idejekorán búcsúznak, kedden ilyen volt Daniela Hantuchova, az egyik legjobb fiatal Agnieszka Radwanska, valamint Patty Schnyder.

Maradt nekünk viszont a páros, Szávay Ági és Arn Gréta szerdán kezdik meg a szereplésüket, erre már hétfő óta várnak az eső és az elcsúszó program miatt. Japánokkal játszik a magyar kettős, és bizony nem lesz sétagalopp a meccs. Sugiyama Ai 33 esztendősen a világ egyik legtapasztaltabb játékosának számít, ráadásul korábbi páros világelső és idén már megverte egyszer Grétát. A másik japán viszont az a Morita, akit Ági a Roland Garroson nagy csatában legyőzött.

Photo 1 - Hungary's Agnes Szavay hits a return to China's Jie Jheng during... AFP/Getty Images

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr47613203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása