Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Varga Miki délután bokszol

2008.08.11. 08:58 - The korean

Címkék: varga miklós ökölvívás

Eddig nem sok öröm jutott nekünk pekingi olimpia ökölvívó tornáján, egyik legnagyobb reménységünk, Káté Gyula első meccsén kikapott az esélytelenebbnek tűnő Johnny Joycetól. Ma viszont itt az újabb lehetőség, válogatottunk másik kiválóságát, Varga Miklóst szólítják majd szorítóba hazai idő szerint 15:45 táján (helyi idő szerint 21:45). 

Varga összeszedett, tudatos és szemre is nagyon szép stílusa számtalan hívet szerzett neki idehaza, most itt az idő, hogy a magyar sportoló a világot is meghódítsa. Első ellenfele egy 20 éves kazah bunyós, Merej Aksalov lesz, aki a chicagói vb-n 17. lett. Győzelme esetén minden valószínűség szerint az ukránok Eb bronzérmes ökölvívójával, Oleksandr Kliucskóval találkozhat. Még jó, hogy ott van az az 'u' betű. 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr26610248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása