Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Pozitívumok...

2008.08.11. 21:23 - VÁTA

Címkék: magyar kézilabda válogatott magyar férfi vízilabda

A csapatsportokban rendezett eddigi mérkőzésekkel nem feltétlenül lehetünk kibékülve. Talán sokan nem értenek velem egyet, de tény, a két döntetlennel végződő találkozó (Magyarország-Montenegró 10-10 férfi vízilabda, Magyarország-Brazília 28-28 női kézialabda) szolgál pozitív tanulságokkal is.

Ne csak azt vegyük észre, hogy a pólósok már megint hárommal vezettek és nem nyertek, illetve hogy a kéziseink ismét öt gólos előnyt tudtak elherdálni. Mindkét csapatunk ugyanis az utolsó pillanatokban vesztes találkozót tudott ikszre menteni. Varga Dénes gólja ráadásul akciógól volt (nem "kegyelem" előnyt váltottunk gólra), Tomori Zsuzsanna helyzetfelismerése pedig régóta nem látott fifikás megoldás volt a kéziseinknél. Ha a játék nem is tökéletes még, az ilyen pillanatok azért elárulják, csapataink igenis győzni akarnak. Szeressük hát őket most is, ne csak akkor, ha győznek.

Mert ilyen akarattal (ha a jó játék is megjön hozzá), a mindenki által áhított siker is meglehet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr52611357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása