Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Újabb kínai aranyérem sportlövészetben

2008.08.10. 08:08 - VÁTA

Címkék: kína sportlövészet

A pekingi olimpia második versenynapján a sportlövők számára újabb két döntőt rendeznek. Női légpisztolyban a kínai Guo Wenjun győzött, Csonka Zsófia a 29. helyen végzett.

 

A versenyszám döntőjébe két olyan versenyző is bejutott, aki már 1988-ban olimpiai bajnok volt. A szerb Jasna Sekaric végül a hatodik helyen zárt, míg a grúz Nino Salukvadze harmadik lett. Az alapsorozatot új olimpiai rekorddal, 391 körrel nyerő orosz Natalia Paderina végül gyengébben lőtt a döntőben, így összesítésben 4,2 körrel maradt alul Guo-val szemben. A kínai küldöttségnek ez volt sportlövészetben a második, összesítésben pedig a harmadik aranyérme az idei olimpián.

A férfi traplövők döntőjét magyar idő szerint kilenc órakor kezdik, ahol orosz, cseh, olasz, ausztrál és horvát versenyzők küzdenek a győzelemért. Ebben a számban nincsen magyar induló.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr40608876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása