Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Zajlik a férfi röplabdatorna

2008.08.10. 10:00 - buzzz

Címkék: röplabda

Komoly rangadóval kezdődött a férfiak röplabdatornája: az utóbbi tornákon (tavalyi világliga, Európa-bajnokság, világkupa) ezüstérmes orosz válogatott az idei világliga ezüstérmesével, Szerbiával csapott össze. A szerbek kezdték jobban a meccset, hiszen az első játszmát nyerték, de aztán az oroszok összekapták magukat, és 3-1-re (-20, 21, 22, 14) megfordították a mérkőzést. (Érdekesség: a magyar Hóbor Béla vezette a mérkőzést.) Az oroszok a németek ellen, szegény szerbek a brazilok ellen folytatják.

A másik csoportban bemutatkozott a friss világliga győztes amerikai válogatott; a vártnál nehezebb győzelemmel Venezuela ellen, döntő szettes mérkőzésen. Olaszország Japánt győzte le 3-1-re. A házigazda kínaiak a bolgárok ellen mutatkoznak be, a brazilok Egyiptom ellen játszanak, és még rendeznek egy lengyel-német mérkőzést. Ezzel teljes lesz az első forduló.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr73608959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mondi József · http://giuseppe 2008.08.10. 12:58:46

a szerbek " gyanúsan" gyengén játszottak az oroszok ellen (ffi). Csapat egység? Valami más?
Az amcsi lányoknál egy-két túlsúlyos is pályán volt (feladó, center)
süti beállítások módosítása