Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Park és Rice meg hollandok

2008.08.10. 06:05 - Bordin

Címkék: úszás park torres hoff coventry rice

Férfi 400 méteres gyorsúszásban a világbajnok koreai Park simán, végig vezetve lett olimpiai bajnok, a kínai Zhang pedig, aki tegnap megtréfálta őt az előfutamokban, szenzációs utolsó ötvenet produkálva feljött másodiknak. Az amerikai Jensen szintén remekül bírta a végét, ő lett a harmadik.
A világcsúcstartó Katie Hoff volt a női 400 vegyes legnagyobb favoritja, de arra számítani lehetett, hogy az ausztrál Rice megszorítja őt.
Arra azonban, hogy agyonveri, nem.
Rice és a háton olimpiai bajnok Coventry rettenetesen erősen kezdtek, féltávnál, a mell előtt már 3 másodperc előnyük volt, pedig Hoff is jobban úszott, mint amikor a világcsúcsot javított. Innen pedig már nem volt esélye.
Rice és Coventry 4:30-on belül ért célba, végül az ausztrál győzött a zimbawbwi előtt.
Az első váltóarany a világcsúcstartó hollandoké lett, Dara Torres 41 évesen az ötödik olimpiáján is érmet szerzett, ezúttal egy ezüstöt. A bronz pedig az ausztráloké lett a női 4X100 méteres gyorsúszásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr18608833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orban Norbert 2008.08.10. 11:04:47

nagyszeru verseny volt

ANIKO 2008.08.10. 14:04:35

sziasztok!

egy apró hozzászólás:

nemrég volt a nők 100m mellúszása és a 4. helyezett Rebecca Soni egy magyar lány:) onnan tudom mert az unokatesóm, picit furcsa volt hallani h Soni az amerikai :):) GRATULÁLOK NEKI!!!

anikó

Mil 2008.08.11. 19:54:22

sziasztok.

ezt a versenyt nem tudnátok feltölteni?...sajnos nem láttam és nagyon úgy néz ki, h sehonnan nem tudom beszerezni.

előre is köszi.
süti beállítások módosítása