Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Káté Gyula kikapott

2008.08.10. 09:33 - The korean

Címkék: ökölvívás káté gyula

Káté Gyula, az MTK kisváltósúlyú (64kg) bokszolója is megkezdte szereplését az pekingi olimpián, a magyar bunyós az első fordulóban az ír Johnny Joyce-szal került össze. Káté esélyei jónak tűntek, kétszeres Európa-bajnoki és egyszeres világbajnoki bronzérmes sportolónk az Európa Uniós bajnokságok során kétszer is megverte ír ellenfelét, sőt a chicagói vb-n sem kegyelmezett neki. 

Magabiztosan léphetett tehát szorítóba a magyar csapat egyik legnagyobb reménysége, de sajnos vereséggel távozott onnan, Joyce 9-5 arányban bizonyult jobbnak nála. Az első és a harmadik menetet megnyerte az ír (3-2, 3-0), a második és a negyedik pedig döntetlen eredménnyel zárult (2-2, 1-1). A harmadik 2 percben egy-két tévesnek tűnő ítéletet is láthattunk, így a záró felvonásra nem sok esélye maradt a magyar fiúnak.

A vereség sajnos azt is jelenti, hogy Káté számára véget ért az olimpia.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr70608938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mila 2008.08.10. 15:14:16

A nagymellényt itthon kellett volna hagyni.
süti beállítások módosítása