Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Döntetlen a magyar pólós rajton

2008.08.10. 06:30 - The korean

Címkék: montenegró magyar férfi vízilabda

Bár a mérkőzés nagy részében vezetett, végül be kellett érnie a döntetlennel a magyar férfi vízilabda válogatottnak Montenegró ellen. Kemény Dénes csapata a harmadik harmadban még három góllal vezetett, az utolsó percben mégis nekünk kellett kapaszkodni az egyenlítésért. Ez fél perccel a lefújás előtt Varga Dénes góljával sikerült is; a végeredmény: 10-10. Ezzel majdnem megismétlődtek az Eb-n látottak, ahol a magyarok 6-4-es vezetés után kaptak ki a "feketehegyiektől". Pólósaink legközelebb kedden szállnak medencébe Görögország ellen. 

Magyar gólszerzők: Benedek Tibor (2), Kásás Tamás (2), Varga Dénes (2), Kis Gábor, Biros Péter, Madaras Norbert, Molnár Tamás

Montenegrói gólszerzők: Mjladan Janovics (4), Alexandar Ivovics (2), Vladimir Gojkovics (2), Veljko Uszkokovics, Predrag Jokics

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr71608839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mondi József · http://giuseppe 2008.08.10. 13:07:31

Kásásnak igaza van mikor dühében a vizet csapkodja! Védekezésünk csapnivaló, különösen a fiataloké. Nehezen belőtt góljaink után rövid időn belül jön a válasz fegyelmezetlen helyezkedés, lagymatag emberfogás (blokkolás) miatt.
Fiatalok! Szorosabb, keményebb védekezést. Hajtsatok!!
süti beállítások módosítása