Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Az elsők...

2008.08.10. 17:11 - azzz

Megérkezett Pekingbe a magyar atléták első és egyben legnagyobb különítménye. A tegnap délutáni indulás után 9 és fél órával később értek földet és vették birtokba az Olimpiai falut.

Mivel a járatok folyamatosan túlfoglaltak, így most is pár szerencsésebb csillagzat alatt született atlétánknak sikerült "nem felférnie" a turista osztályra. Ez viszont éppen hogy nem hátrány volt : az így ( jobb híján... ) business vagy 1. osztályra kapott hellyel ők egy kicsit könnyebben viselhették a repülést.

Mivel az időeltolódás 6 óra és a versenyek itthoni idő szerint hajnali 3-kor kezdődnek, ezért nagyon fontos az akklimatizáció. Tehát a mai feladat mindenki számára az estig ébren maradás, illetve néhány versenyző még egy délutáni átmozgató edzést is bevállalt.

Az első fecskék: Farkas Györgyi, Kálovics Anikó, Orbán Éva, Papp Krisztina, Petráhn Barbara, Rakonczai Beáta, Teveli Petra, Fazekas Róbert, Kürthy Lajos, Kiss Dániel, Pars Krisztián.

A következő és egyben utolsó atléta csapat szerdán indul a többiek után, a versenyek pedig pénteken, augusztus 15-én ( itthoni idő szerint ) hajnali 3-tól kezdődnek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr18609451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kellmi 2008.08.14. 07:24:33

Sajátpénzükön kellett kimenniük?????!!!!

azzz 2008.08.14. 11:11:56

Nem, azt azért nem...
A teljes Olimpiai csapat több turnusban utazik- mivel az atlétika versenyei az utolsó héten folynak, azért az atléták az egyik legkésőbbi időpontban utaznak ki. Ez így volt mindig, minden Olimpián- de azért persze nem saját költségen, hanem úgy, mint a többiek.
Hajrá MAGYAROK!!! :-)

snow 2008.08.15. 07:30:11

Sajnálom a közvetítőket, hogy fordított képet látnak, a tapasztalt atlétika nézőknek szerintem a fordított közvetítés nem zavaró, maximum azokat bánthatja, akik ritkábban követik az atlétikát, mi egyébként úgy látjuk, ahogy "normális" közvetítésekkor.
DE ÉNBIZTOSAN AZ EUROSPORTON FOGOM NÉZNI AZ ATLÉTIKÁT...
jó közvetítést....
HAJRÁ MAGYAOK, REMÉLJÜK A LEGJOBBAKAT...
süti beállítások módosítása