Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Nagy Orsolya: bravúr, majd búcsú

2008.08.09. 07:45 - The korean

Címkék: nagy orsolya női kard anne lise touya rebecca ward

Bravúrral kezdte szereplését Nagy Orsolya a női kard egyéni küzdelmekben, a magyar sportoló a 32 között azt a francia Anne-Lise Touyát győzte le 15-13-ra, aki korábban 2001-ben és 2006-ban egyéni, 2007-ben pedig csapat világbajnoki címet szerzett. Háromszoros Európa-bajnoki bronzérmesünk szinte végig vezetett, és bár az utolsó momentumok izgalmasra sikeredtek, Orsolya végül hozta az asszót.

A 16 között aztán újabb kemény ellenfél várt Nagyra, a 2006-os világbajnok amerikai Rebecca Wardról van szó, aki második helyen áll a jelenlegi világranglistán. Sajnos már az első tusok után felborult a pást, Ward leheletfinom, csuklóra mért vágásokkal sorra hozta az egylámpás találatokat, és a szünetre már 8-1 volt az állás. A magyar lány a végén még tudott valamit szépíteni az eredményen, ám 15-5-re kikapott, és ezzel búcsúzott.  

Some fencers are seen during the opeping round in the Womens Individual Sabre at the Fencing Hall of the Beijing 2008 Olympics in Beijing, Saturday, A

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr67607746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása