Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Csehországé az első arany Pekingben

2008.08.09. 08:58 - VÁTA

Címkék: csehország sportlövészet katerina emmons

A cseh Katerina Emmons sikerével ért véget a női légpuskások ma hajnali döntője. Az alapsorozatban 400 körös (maximális) eredményével, világcsúcs beállítással nyert a korábban Kurkova néven versenyző cseh lövő. Előnyét végig megtartotta a döntőben is és végül 503,5 körös összteljesítménnyel, új olimpiai rekorddal győzött.

Katerina Emmons férje az amerikai Matthew Emmons, aki Athénban szintén nyert már olimpiát sportlövészetben, így a családi aranypárbajban most 1-1-re áll a cseh-amerikai házaspár.

 Czech Republic's Katerina Emmons, center, Russia's Lioubov Galkina, left, and Croatia's Snejana Pejcic, right, are seen during the medal ceremony afte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A verseny végén a leginkább csalódott a kínai Du Li lehetett, aki olimpiai és világbajnoki címvédő létére hazai pályán ötödikként zárt, így lemaradt a dobogóról.

A magyar Tóth Anita 35. helyen fejezte be a versenyt, de erősebbik versenyszáma még hátravan.

A csehek Athénban 1 arany-, 3 ezüst- és 4 bronzérmet szereztek, az egy aranyérmük már most megvan Pekingben is...

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr75607779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása