Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Verdasco és Monfils már 16 között Párizsban

2010.11.09. 22:05 - rdani

Címkék: tenisz

Kedden első és második fordulós mérkőzéseket rendeztek az idei év utolsó ATP Masters 1000-es kategóriájú tenisztornáján a párizsi Bercy sportcsarnokban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első kör talán legérdekesebb találkozóját a 2007-es győztes, 2 évvel ezelőtti döntős David Nalbandian és a vasárnap Valenciában ATP 500-as tornán döntőt játszó Marcel Granollers játszotta. Úgy tűnik, hogy a spanyol teniszező elfáradt a múlt heti menetelésben, az első játszmában háromszor, a másodikban pedig kétszer is elvesztette adogatását, miközben egyetlen játékot tudott csak nyerni fogadóként. Nalbandian 1 óra 7 perc játék után jutott tovább, 6-3, 6-1-gyel, a következő körben azonban nehezebb feladata lesz a 3. helyen kiemelt Andy Murray ellen.

A tavalyi döntős, 12. helyen kiemelt Gael Monfils a német Benjamin Beckerrel találkozott. Az első játszma rendkívül kiegyenlített volt, egyik játékos sem tudott igazán magas szinten teniszezni, 2-2 break után rövidítés döntött, amelyet Monfils 7-4-re megnyert, és így játszmaelőnybe került. A második szettben a francia egy kicsit jobban, a német viszont egy kicsit gyengébben játszott, mint az elsőben, így ez a játszma is Monfilsé lett, 6-4 arányban, a két játszmás győzelemhez azonban 1 óra 50 percre volt szüksége a franciának.

A nap egyik legrangosabb pályára lépője a hatodik helyen kiemelt Fernando Verdasco volt, aki a szabadkártyával induló francia veteránnal, Arnaud Clement-nal csapott össze. Az első játszma nagy küzdelmet hozott, végül az döntött, hogy Clement kihasználta egyetlen breaklabdáját, és 6-3-mal jutott szettelőnyhöz. A másodikban sok hibával játszottak a teniszezők, Clement kétszer, Verdasco viszont háromszor nyert játékot fogadóként, a spanyol szintén 6-3-mal egyenlített. A döntő szettre aztán Clement elfáradt, játékot sem tudott nyerni, így Verdasco 3-6, 6-3, 6-0-lal jutott a legjobb 16 közé, ahol pont Monfils-szal találkozhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr592437175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása