Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Tét nélküli meccsek Dohában

2010.10.30. 00:49 - VASARELY

Címkék: tenisz

A Dohában zajló női tenisz világbajnokságon pénteken a csoportkör utolsó találkozóit rendezték. A fehér csoportban az eddig hibátlan mérleggel álló Vera Zvonarjova tovább folytatta remek évvégi menetelését, igaz a belga Kim Clijsters ellen nem volt könnyű dolga. Az orosz játékos az első szettben mindhárom bréklabdáját kihasználta, így 6-4-el került előnybe. A második szettben Clijsters továbbra is remekül fogadott, de hiába tudta ismét kétszer elvenni Zvonarjova adogatását, a sajátját újfent háromszor veszítette el. Zvonarjova végül 84 perc alatt tudott nyerni 6-4, 7-5 arányban, így játszmaveszteség nélkül, csoportelsőként jutott tovább a szombati elődöntőbe, ahol a világelső Caroline Wozniacki vár majd rá.

Veresége ellenére az előző két meccsét szintén megnyerő Kim Clijsters is elődöntős lett a világbajnokságon, így a csoportkör utolsó meccsének, az Azarenka-Jankovic összecsapásnak a pénzdíjon kívül más tétje nem volt. A két eddig nyertelen játékos mérkőzésén az akarat győzött, Victoria Azarenka ugyanis a szezon második felére alaposan visszaeső szerb ellenfél ellen könnyed sikert aratott. Az első játszma volt csupán szoros, ezt 6-4-re hozta a fehérorosz játékos, majd a második szettben csupán egyetlen gémet engedélyezett ellenfelének. Azarenka tehát győzelemmel fejezte be a világbajnokságot, Jelena Jankovic számára azoban nem sok örömöt hozott az idei dohai torna, hiszen játszmát sem tudott nyerni végül a világbajnokságon.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr552409028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása