Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Azarenka Moszkvában, Federer Stockholmban nyert

2010.10.25. 08:38 - faga

Címkék: tenisz

A fehérorosz Viktorija Azarenka nyerte az 1 millió dollár összdíjazású Kremlin Kupát. A moszkvai rendezésű WTA tornán Azarenka 6-3/6-4 arányban győzte le a hazai közönség előtt pályára lépő Marija Kirilenkót. Azarenka a második szettben 4-1-es hátrányból állt fel, megakadályozva ezzel a döntő szettet. A fehérorosz játékos pályafutása ötödik WTA tornáját nyerte.

- 0

 

 

 

 

 

 

Roger Federer egy kicsit előlrébb tart „kolléganőjénél”, már ami a tornagyőzelmek számát illeti. A svájci fenomén ezúttal a stockholmi torna győztes trófeáját hódította el, miután két szettben 6-4, 6-3 arányban legyőzte a német Florian Mayer-t. Az egykori világelső mostani sikerével pályafutása 64. tornagyőzelmét aratta, amivel beérte az ide vonatkozó listán a 4. helyen álló legendás Pete Sampras-t.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr702396718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása