Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Meglepetés biatlonban

2010.02.14. 12:39 - buzzz

Címkék: vancouver biatlon

Magyar idő szerint még szombat este közvetlenül az első érmek után megszületett a 2010-es téli olimpia első hatalmas meglepetése, méghozzá a sílövők között. A biatlonos hölgyek a 7,5 kilométeres sprint futammal kezdték a műsort, és rendesen felborult a papírforma, a győzelmet a szlovákok világbajnoki ezüstérmes sportolója, Anasztazia Kuzmina szerezte meg, egy lövőhibával. 

Az ezüstérem a 2008-as összetett világkupa győztes Magdalena Neuner nyakába került, aki Kuzminához hasonlóan egyet hibázott a 20 lövésből, ám kiváló futóteljesítménnyel több olyan sportolót is megelőzött, akik hiba nélkül forgatták a fegyvert.

Magdalena Neuner of Germany takes her rifle at the shooting range during an official training session at the Biathlon track at the Vancouver 2010 Olym

 

 

 

 

 

 

 

A bronz az élete első olimpiáján induló francia Marie Dorin nyakába került, Tófalvi Éva a 14. helyen zárt, tehát ott lehet az üldözéses versenyben.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr151756999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása