Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Button a McLarennél? Glock a Manornál!

2009.11.17. 23:20 - rdani

Címkék: forma 1

A Guardian értesülései szerint Jenson Button, az idei esztendő Formula-1-es világbajnoka megegyezett a McLaren csapattal. Mint ismeretes, Button eddigi csapatának, a Brawn GP részvényeinek 75%-át felvásárolta a Mercedes-Benz, mely egyébként a McLarennek is szállít. A hírek szerint Button több mint 10 millió dollárt kap egy évre új istállójától, és a 2008-as világbajnok Lewis Hamilton csapattársa lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Formula-1-ből kiszálló Toyota istálló egyik pilótája, Timo Glock pedig a Manor Grand Prix csapatot választotta. A 27 éves német autóversenyző elmondása szerint több ajánlatot is kapott, nevesebb csapatoktól is, de ő hosszabb távon gondolkodik, és szeretne részese lenni az újonc brit csapat felépítésének és az autó fejlesztésének.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr391533257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása