Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Boll-Maze rnagadó lesz az asztalitenisz EB-n

2009.09.19. 23:32 - buzzz

Címkék: eb asztalitenisz

Az asztalitenisz Európa-bajnokságon a férfiak negyeddöntőire került sor. Nem hozott meglepetést Timo Boll és Par Gerrell mérkőzése, ugyanis az olimpiai ezüstérmes német, a torna első kiemeltje sima négy szettben verte svéd ellenfelét. Boll az eddigi öt mérkőzésén mindössze két játszmát vesztett. A hazaiak kedvence tehát már ott van az elődöntőben, ahol a dán Michael Maze lesz az ellenfele, a harmadik kiemelt, aki legyőzte őt a csapatverseny során. Az alsó ágon az osztrák Werner Schlager és Vladimir Samsonov találkozója hozta a legnagyobb csatát; a hat évvel ezelőtti világbajnok csak döntő játszmában tudta legyőzni a háromszoros Európa-bajnok, második helyen kiemelt fehéroroszt. Schlager a döntőbe jutásért a 24. helyen kiemelt Fedor Kuzminnal fog összecsapni, aki a belga Saive-et győzte le korábban, és túljutott a német Filuson is.

 Table tennis player Timo Boll from Germany returns the ball during the men's singles semifinal match against Michael Maze from Denmark during the indi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr901393683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása