Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

A Ciudad Real a kézilabda BL győztese

2009.06.01. 00:10 - buzzz

Címkék: kézilabda ciudad real

Óriási izgalmakat hozott a kézilabda Bajnokok Ligája döntőjének második mérkőzése. AZ első találkozót egy héttel korábban 5 góllal nyerte hazai pályán a német Kiel együttese, mely most Ciudad Realba utazott, a címvédő katlanjába. Az első félidőben végig 2-3 góllal vezetett a Kiel, a félidő végén 14-13-ra mentek a németek, ami egyértelmű Kiel győzelmet jelzett előre. A második félidő közepén azonban feltámadtak a hazaiak, előbb egyenlítettek, aztán két góllal elhúztak. Sterbik Árpád remekelt a Ciudad kapujában, és hihetetlen hajrával végül hat góllal megnyerte a mérkőzést a spanyol csapat. Így összesítésben egy góllal, 67-66-tal lett ismét a Bajnokok Ligája győztese a Ciudad Real. Steffanson 8 góllal járult hozzá csapata győzelméhez a második mérkőzésen.

 

BM Ciudad Real players celebrate after beating THW Kiel during the Handball Champions League 2nd leg final match in Ciudad Real, Spain Sunday May 31,

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr381156033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása