Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Egy döntetlen, és egy kiütés az U17-es EB-n

2009.05.09. 21:15 - rdani

Címkék: labdarúgás u17

A 17 éven aluli labdarúgók Európa-bajnokságának A csoportjában az előző évi EB döntőjének visszavágóján a kétszeres címvédő Spanyolország a 2004-es győztes Franciaországgal találkozott. Most találkozott hatodszor egymással a két csapat az U17-es Európa-bajnokságokon, eddig három spanyol mellett két francia győzelem született, az egyik az öt évvel ezelőtti fináléban. A mérkőzés sok izgalmat nem hozott, az első félidőben nem is volt említésre méltó helyzet, és a második játékrészben is csak a kapufáig jutottak el a csapatok, a spanyol Kevin révén. 0-0-ára végződött a találkozó, amely azt jelenti, hogy mindkét csapat két ponttal áll két forduló után, a spanyolok pedig már második gól nélküli döntetlenjüket játszották a tornán.

 

Az U17-es Európa bajnokság B csoportjában Németország ellenfele Anglia volt szombaton. Már a 13. percben előnybe került a német válogatott, annak ellenére, hogy addig az angolok játszottak jobban. Egy szöglet után Labus ugrott fel két védő között, és erőteljes fejest küldött a kapuba. Három perccel a félidő vége előtt megduplázták előnyüket a németek, ezúttal is Buchtmann volt az előkészítő, bal oldali beadása után Thy lőtt a kapuba. Az 56. percben Scheidhauer is betalált, Buchtmann már a harmadik gólpasszát jegyezte, majd hat perccel a vége előtt Götze állította be a 4-0-s végeredményt, amellyel a németek már bejutottak a torna elődöntőjébe.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr381112038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása