Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Paquiao kontra Hatton

2009.04.22. 12:46 - RáK

Címkék: box ökölvívás

A Manny Paquiao – Ricky Hatton kisváltósúlyú profi bokszmérkőzés immáron kevesebb mint 2 hét múlva kerül megrendezésre Las Vegasban, az MGM Grand-ben május 2-án, így nem meglepő, hogy a két világsztár már a végső simításokat végzi az edzőtáborban. Hatton új edző, Floyd Mayweather Senior felügyelete mellett készül a párharcra: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem hinném hogy Mannynek csak a méretem és az ütőerőm miatt kell aggódnia, - kezdi a két övet is kockára tevő manchesteri – A technikám, az ütemérzékem, az egyeneseim mind mind javultka az edzőtábor alatt. Tényleg hiszek benne, hogy megvédem az öveimet!

Az előjelek inkább a filippínónak kedveznek, hisz Hatton legutóbb Floyd Mayweather Junior ellen vereséget szenvedett, miközben Paquiao legyőzte Oscar De La Hoyát. Freddy Roach szerint tanítványa jobb Hatton-nél:

Ricky azt hiszi ő az erősebb fickó, de meg fog lepődni, mert Manny Paquiao az erősebb és a gyorsabb. Nincs kétségem!

Paquiao is már az Államokban van, ahol a San Francisco Giants baseball mérkőzésén ő végezte el a kezdődobást. A váltósúlyú párharc kezdőpofonjait pedig majd május 2-án eresztik meg a mérkőző felek! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr581079883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása