Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Japán - Dél Korea , World Baseball Classic

2009.03.20. 11:21 - gnemeth@eusp.hu

Címkék: baseball world baseball classic

A World Baseball elnevezésű tornán Dél Korea és Japán válogatottja találkozott a san diego-i Petco Parkban hogy eldöntsék a csoportelsőség sorsát az egyes számú csoportban. A koreai Bum Ho Lee szoló hazafutásával 2-2-re egyenlítette a mérkőzés állását a 7. inningben, viszont Japán a következő játékrészben egy hármas hazafutással visszavette az irányítást a mérkőzésen, amit végül 6-2-re meg is nyert. Japán végzett így az egyes számú csoport élén. Nem feltétlenül jó hír ez a szigetországnak, hiszen a kettesszámú csoport második helyezettjével, az Egyesült Államokkal kell játszania a döntőbe jutásért.

Japan's Shinnosuke Abe, left, and teammate Yoshiyuki Ishihara high five as Kyuji Fujikawa high fives with another teammate after Japan's 6-2 victory

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr831013987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása