Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Hosszú szökés Kaliforniában

2009.02.20. 08:08 - buzzz

Címkék: cavendish tour of california

Az ötödik szakaszt rendezték a Tour of California kerékpáros körversenyen. Visalia és Paso Robles között bő 216 km-t tekertek a versenyzők. Mindössze 6 km után hatan megszöktek a főmezőnytől a szinte teljesen sima szakaszon: Weening, Louder, Evans, Crane, Gunn és Chadwick nagyon sokáig mentek elöl. Louder és Gunn leszakadt egy idő után, de a hat szökevény közül négyen még megvoltak, amikor 5 km-rel a cél előtt utolérte őket a mezőny, és következhetett a hajrá. Az előző szakaszt megnyerő Mark Cavendish ezúttal Tom Boonennel csapott össze a szakaszgyőzelemért. A Team Columbia-Highroad versenyzője, Cavendish magasan verte Boonent, több mint egy kerékpárnyival, és ismét övé lett a szakasz, zsinórban tehát másodszor nyert a kaliforniai körversenyen. Összetettben nem változtak a különbségek, hiszen mindenki Cavendish-sel azonos idővel érkezett meg a főmezőnnyel.

Team Columbia-High Road's Mark Cavendish, second from right, of Great Britain, raises his arms as he finishes first, Thursday, Feb. 19, 2009 at the co

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Levi Leipheimer továbbra is őrzi a vezetést, előnye 24 mp az ausztrál Michael Rogers előtt. Zabriskie a harmadik, őt két astanás követi: Armstrong és Horner.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr20954159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása