Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Serena továbbjutott

2009.02.12. 19:08 - buzzz

Címkék: női tenisz serena williams

A párizsi női tenisztorna második fordulójában az Ausztrál Open győzelme óta világelső Serena Williams ellenfele a selejtezőről felkerült Karolina Sprem volt. A horvát hölgynek nem sok esélye volt; az első négy játékot sorozatban el is bukta, 4-0-nál tudott először játékot nyerni, ekkor hozta az adogatását. Az első szett végül 6-1-gyel az amerikaié lett, aki ugyanilyen jó formában folytatta a mérkőzést: a második játszmában 3-0-s Williams vezetésnél hozta az adogatását Sprem, de végül saját adogatását elbukva 6-2-re elvesztette a második játszmát is, és ezzel kiesett. Serena Williams Emily Loit ellen folytatja.

 Serena Williams of the US returns the ball to Iveta Benesova of the Czech Republic during their match in the Paris Open - 0

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr55939607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása