Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Kaká 100 millió fontot ér?

2009.01.16. 06:52 - VASARELY

Címkék: milan kaká

A csütörtöki hírek szerint a Manchester City 100 millió fontot ajánlott az AC Milan Aranylabdás játékosáért, a brazil Kaká-ért. A támadó középpályás Milánóban szeretné befejezni pályafutását, a Milán vezetői azonban csütörtökön engedélyt adtak az angoloknak a játékossal való párbeszédre. De vajon miért költene ennyi pénzt a Manchester City egyetlen játékosra?

A felkínált pénzösszeg nyilvánvalóan arab tulajdonosaink elképzeléseit tükrözi. Ráadásul szakmai szempontból a legkisebb kritikát sem lehet megfogalmazni az ötlet kapcsán, mert Kaká szenzációs játékos – válaszol a kérdésre Mark Hughes a kékek menedzsere – Üzleti szempontból, az előbbiek miatt ugyanez a helyzet. Nem arról van szó, hogy kidobjuk az ablakon a pénzt. Mind szakmai, mind pedig üzleti szempontból megvizsgáltuk a helyzetet, Kaká átigazolása pedig beleilleszkedik a terveinkbe. A klubot szeretnénk sikerekre vezetni, emiatt lenne szükség arra, hogy sikerüljön a brazil játékos átigazolása.
 
A Milan vezetői eredetileg nem akarták elengedni Kakát, de az érte ajánlott 31 milliárd forintnak megfelelő pénzösszeg finoman szólva is csábítóak hangzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr98881120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása