Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Despres harmadszor

2009.01.16. 06:50 - VASARELY

Címkék: dakar marc coma

A motorosok mezőnyében Cyrill Despres teljesítette a leggyorsabban a Dakar-rali 12. szakaszát. A korábbi kétszeres Dakar-győztes francia ezúttal 1 perc 23 másodpercet vert az összetett éllovasára, Marc Comára, és majdnem 10 percet a harmadikként végző Gerard Farres Guelre. Az egyetlen magyar motoros indulónak, Dési Jánosnak nem volt szerencséje, hiszen többször is elakadt a homokban, végül a  83. helyen zárta a szakaszt, de GPS-pontok kihagyása miatt időbüntetést is kapott. Dési az összetettben a 65. helyen várhatja a pénteki 545 km-es szelektív szakaszt.

A motorosoknál az összetett élén továbbra is Marc Coma áll, majd másfél óra az előnye az üldözők előtt. A második helyre viszont feljött Cyrill Despres, aki megelőzte a Yamahás David Fretigné-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr40881119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása