Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Viladoms szakaszt nyert a Dakaron

2009.01.13. 22:26 - VASARELY

Címkék: dakar

Az utolsó, tisztán chilei szakaszon a motorosok is nagyon megszenvedtek a terep adta nehézségekkel, az Atacama sivatag dűnéivel és az olykor nehezen észrevehető, sziklás akadályokkal. A szakasz elején az összetettben is az élen álló versenyzők, Cyril Depres, Marc Coma és David Fretigné szinte ugyanazon a helyen tévedtek el, így a szakaszt az a spanyol Jordi Viladoms nyerhette meg, aki ezzel első idei szakaszán tudott győzni. Összetettben nincsen változás, továbbra is a spanyol Marc Coma vezet, aki a szakaszon csak a hetedik lett ugyan, de mindössze 12 perc hátránnyal ért célba a szakaszgyőztes honfitárs Viladoms mögött.  A magyar versenyző, Dési János a 32. helyen ért célba a tizedik szakaszon.

Rossz hír a keddi szakaszról, hogy kómába esett a KTM-motorjával nagyot bukó Cristobal Guerrero. A spanyol versenyző 160 kilométer megtétele után bukfencezett, majd a közeli copiapoi kórházba szállították, ahol jelenleg is kezelik.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr23876011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása