Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Dakar kilencedik szakasz, motorosok

2009.01.12. 18:37 - buzzz

Címkék: dakar marc coma verhoeven

A Dakar ralin a motorosok mezőnyében az összetett 10. helyén álló holland Verhoeven volt a leggyorsabb. Bő három percet vert a második helyen végző Fretigné-re, kicsit többet Lopezre, és egy másodperc híján öt percet az összetettet magasan vezető Marc Comára. Cyril Despres ötödik lett, kapott bő egy percet Comától. Az összetett negyedik helyén álló Street nem tudott elindulni a mai szakaszon, ugyanis tegnap bukott, és megsérült a csuklója, emiatt nem folytathatja a versenyt.

 

Az összetettet persze továbbra is Coma vezeti, a második helyért viszont nagy a küzdelem. Fretigné jól áll, pontosan fél óra az előny Despres előtt. Rajtuk kívül csak Lopez van még két órás hátrányon belül Comához képest. Verhoeven feljött a 8. helyre.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr68873327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása