Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Schoch és Kober győzelme snowboard parallel szlalomban

2009.01.08. 12:06 - szpetra

Címkék: snowboard

Svájci és német győzelem született a snowboard világkupa ausztriai állomásán. A kleischbergi viadalon parallel szlalom versenyt rendeztek. A férfiaknál a svájci Simon Schoch és a szlovén Rok Flander jutottak döntőbe, kettejük közül Schoch bizonyult jobbnak, aki győzelmével a negyedik helyre jött fel az összetett pontversenyben. Schoch pályafutása nyolcadik világkupa győzelmét aratta, de az elsőt azóta, hogy kétéves kihagyás után visszatért a profi snowboardosok közé.
A hölgyeknél a német Amelie Kober győzött, miután a döntőben a japán Tomoka Takeuchinál volt gyorsabb. Kober harmadszor aratott győzelmet pályafutása során, de ez csak az első volt idén, így egyelőre 24. helyen áll összetettben.

 Switzerland's Simon Schoch, center, Rok Flander, left, and Zan Kosir, right, both Slovenia, celebrate on the podium after the men's parallel slalom ra

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4865196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása