Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Élettörténetek - Natalie du Toit

2008.09.11. 00:06 - P.D.R.

Címkék: élettörténetek

16 évesen éppenhogy nem tudta megúszni az olimpiai szintidőt,kimaradt a sydney-i úszócsapatból. Nem keseredett el, készült Athénra. Fiatal volt, energikus, tehetséges és szorgalmas. 2001-ben iskolába menet motorbalesetet szendvedett, amputálták a bal lábát térd alól. Athénban felért a csúcsra. Bajnok lett. Paralimpiai bajnok. Pekingben elindult az olimpián, 10 km-en a 16. helyen végzett. Az első sportoló a világon, aki ugyanabban az évben részt vesz az olimpián és a paralimpián is. Ráadásul mindkét esemény megnyitóján ő vihette a dél-afrikai zászlót. Sikeres, elismert, világhírű példakép.

South Africa's Natalie du Toit splashes herself before swimming to a gold medal in the Women's 100 meters Freestyle S9 at the 2008 Beijing Paralympic

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr75658045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása