Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Gurisatti Gyula a 19. helyre lőtte magát szerdán

2008.09.10. 14:00 - RáK

Címkék: sportlövészet

Azok után, hogy már volt egy 25. helye sportlövőnknek, Gurisatti Gyulának, szerdán a 25 méteres sportpisztoly számban volt alkalma javítani. Ebben a versenyben minden lövő 2x30 sorozatot kell hogy leadjon. Az első 30 kísérlet a pontosságról szólt, 5 percen belül kellett lőni 5-öt. A második 30-as széria a gyorsaságé, ekkor 3 másodpercenként kell tüzelni, nincs apelláta.

Nos, 551 körös eredményével a 19. helyet szerezte meg Gyula, de ha elárulom hogy a döntőbe kerüléshez 561 kellett, akkor senki nem fogja azt mondani, hogy pocsékul teljesített volna versenyzőnk. Egy-két pontosabb célzás az első, ileltve a második szakaszában a versenynek, akár a 8 közé jutást is jelenthette volna.

Gurisatti számára még egy szám van hátra Pekingben: szeptember 12-én, 50 méterről kell hogy minél jobb találati aránnyal teljesítsen honfitársunk. A döntőt magyar idő szerint 9:30-kor rendezik, bízunk benne, Gyula részvételével!

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr68657176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása