Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Argentína nyert a foci döntőn

2008.08.23. 06:58 - VÁTA

Címkék: argentína eredmények nigéria

Nem született még gól a férfi labdarúgó torna döntőjének első félidejében. A magyar játékvezető (Kassai Viktor) által dirigált fináléba az olimpián 11 mérkőzés óta veretlen Argentína és Nigéria együttesei jutottok be. Ez a párosítás az 1996-os atlantai olimpia döntőjének a visszavágója is egyben. Tizenkét évvel ezelőtt némiképp meglepetésre Nigéria tudott nyerni 3-2-re és ezzel akkor az első afrikai csapat lett, amely labdarúgó olimpiát nyert. A ma hajnali döntő első 45 perce egyelőre unalmas és szinte helyzetek nélküli játékot hozott. A második félidő elején az argenitinok megszerezték a mérkőzés egyetlen gólját Angel di Maria révén (58. perc), így ha nehezen is, de 1-0-ra megnyerte a finálét az argentin csapat.

Argentina's Angel Di Maria celebrates scoring the winning goal of the Football Championship final at Beijing's National Stadium during the 2008 Beijin

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr80628776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása