Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Box-könnyűsúly eredmények: -64 kg

2008.08.23. 16:23 - epongracz

Címkék: box napi eredmény

Eredményt hirdettek a könnyűsúlyú boxolók között is. A döntőt a légsúlyhoz hasonlóan egy thaiföldi, az athéni olimpiai bajnok Manus Boonjumnong vívta a dominikai Felix Diaz ellen, ám nem sikerült a címvédés. Felix Diaz a harmadik menetben meglépve, végül 12:4-re győzött, megszerezve a Dominikai Köztársaság első aranyérmét. A 24 éves versenyzőnek ez az első komolyabb eredménye. Második az athéni győztes thaiföldi Manus Boonjumnong, harmadik a kubai Roniel Iglesias Sotolongo és a francia Alexis Vastine.

 

 

 

 

 

 

A világbajnoki és európa bajnoki bronzérmes Káté Gyula is ebben a kategóriában indult, ám rögtön az első mérkőzésén vereséget szenvedett az ír Johnny Joyce-tól, így kiesett.

Diaz első ellenfele az örmény Hambarzumyan volt (11:4-re győzte le), majd a Kátét kiejtő Johnny Joyce következett. Negyeddöntőbeli ellenfele az iráni Sephvandi volt (11:6), az elődöntőben pedig a francia Alexis Vastine-t (12:10).

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr36629292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása