Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Egy meglepő, és egy nem meglepő eredmény a női röplabda elődöntőkben

2008.08.21. 18:21 - buzzz

Címkék: röplabda

Az első elődöntőben Kuba és az Egyesült Államok találkozott. A kubaiak a csoportmérkőzések során legyőzték az amerikaiakat, és alapjában véve jobb játékot mutattak, mint az amik. Akik viszont a negyeddöntőben már meglepetést szereztek az olaszok legyőzésével. Ez utóbbi esemény miatt számíthattunk szoros mérkőzésre, de csalódnunk kellett: az amerikaiak simán verték a rossz napot kifogó Kubát, három könnyed szettben.

A második elődöntőben az olimpiai bajnok Kína és a világbajnoki ezüstérmes Brazília csapott össze. A dél-amerikaiak még játszmát sem vesztettek a pekingi olimpiai tornán, és az elődöntőben is megtartották jó szokásukat: az első két szett még szoros volt, a harmadik már sima. A döntőben tehát Brazília és az Egyesült Államok találkozik szombaton.

Ma Yunwen of China spikes against Marianne Steinbrecher of Brazil during their women's semifinals volleyball match at the Beijing 2008 Olympics in Bei

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr41626460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása