Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Magyar specialitás a 4-3-as győzelem

2008.08.20. 07:07 - VÁTA

Címkék: asztalitenisz póta gerorgina

Úgy tűnik magyar specialitás lesz az olimpiai asztalitenisz tornán a 4-3-as győzelem. Jakab János tegnapi és Tóth Krisztina ma hajnali 4-3-es, kiküzdött, kiharcolt sikere után Póta Georgina a lehető legtovább húzta az első mérkőzését. A találkozó elején úgy tűnt, hogy könnyű mérkőzés lesz, hiszen Póta a szetteket tekintve három-egy arányban is vezetett. A cseh Dana Hadacova azonban visszaküzdötte magát, egyenlített, sőt a döntő szettben 10-8-nál két mérkőzéslabdája is volt. Póta azonban nem adta fel, négy pontot szerzett zsinórban és így jutott tovább.

Hungary Krisztina Toth returns the ball to USA's Chen Wang during their women's table tennis singles third round match at the Beijing 2008 Olympics in

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Póta Georgina (Magyarország)–Dana Hadacová (Csehország) 4:3 (3, –8, 6, –12, –4, 10, 10)

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr60624056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása