Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Újabb két kínai arany férfi tornában

2008.08.17. 15:35 - Mpanna

Címkék: torna

A világbajnokságon még csak hatodik kínai Zou Kai nyerte a szerenkénti döntőt talajon. Az ezüstérem Sydney és Athén ugrás olimpiai bajnokának, a spanyol Gervasio Deferrnek jutott. Athénban még negyedik volt talajon, de a világbajnokságon már második lett, így Pekingen már ezen a szeren is számíthatott egy éremre. Az orosz Anton Golotsutskov harmadik helye meglepetés, 0,75-el tudta megelőzni a csapatversenyen és az egyéni összetettben is botló német Fabian Hambüchen. A világbajnok brazil Diego Hypolito csak a hatodik helyen végzett.

A lovon a háromszoros világbajnok kínai Xiao Quin esélyeshez méltóan bezsebelte az aranyat. Berki Krisztián távollétében az ezüstérmet az a horvát Ude Filip nyerte, aki a világbajnokságon még csak 29. volt ezen a szeren. A világbajnoki bronzérmes britt Louis Smith ezúttal is a harmadik helyet szerezte meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr98619899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EurosportImádó 2008.08.17. 15:38:03

Hát a kínaiak tarolnak.
süti beállítások módosítása