Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Safina vs Dementieva

2008.08.16. 16:26 - szpetra

Címkék: tenisz dinara safina

Dinara Safina és Elena Dementieva mérkőznek meg a pekingi aranyéremért holnap a női tenisztorna egyes döntőjében. Az utóbbi hónapok legmeggyőzőbb női teniszezője, Safina a kínaiak utolsó reménységét Li Na-t ütötte el a döntőbe jutástól óriási csatában, míg Dementieva honfitársát, a labilis idegzetéről híres Vera Zvonarevát győzte le az elődöntőben.

 

 

 

Safina és Dementieva az utóbbi időben két nagyon fontos mérkőzést játszottak egymás ellen. Az egyik a berlini torna döntője volt, az akkor bombaformában lévő Safina Dementieva legyőzésével pályafutása első TIER 1-es tornagyőzelmét kaparintotta meg. Pár héttel később újra összefutottak a Roland Garros negyeddöntőjében, és akkor úgy tűnt, Dementieva visszavág Safinának. Mérkőzéslabdája is volt azon a meccsen, de Safina hatalmas csatában megfordította a találkozót, és később egészen a döntőig menetelt.

Óriási harcra van kilátás, és ne felejtsük el: Safina rendkívül erős lett fejben az utóbbi hetekben, így jóval esélyesebb az aranyéremre, mint honfitársa.

De hát ez női tenisz. Bármi lehet, tényleg bármi.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr97618786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EurosportImádó 2008.08.16. 16:43:19

Ez egyszerüen hihhetelen hogy hogy nyerte meg Usain Bolt a férfi 100 m sprintet:d
9.69 ugy hogy 70 m-nél már ütötte a mellkasát meg ünnepelte magát:d
ha nem csinálja akkor lehetett volna 9.5....vmennyi is

déjé 2008.08.16. 18:00:06

Ez melyik teniszezőről jutott eszedbe?

EurosportImádó 2008.08.16. 18:11:54

Valahova le kellet irnom ezt
Ezután jött az atlétikai cikk sorry
süti beállítások módosítása