Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Ha már felmerült

2008.08.16. 12:59 - The korean

Címkék: vizilabda magyar férfi vízilabda férfi vízilabda

Ha már RáK kolléga a kérdést felvetette, utánanéztem, mikor kapott 12, vagy annál több gólt a magyar férfi vízilabda válogatott tétmeccsen, olyan csapattól, amely nem tartozik a közvetlen elitbe.

Nos, előkerült zsákból egy 2006. augusztus 4.-ei meccs a Duna-kupán, amikor is a románokkal játszottunk, és a vége 14-12 lett, nekünk.

Így álltunk fel: 
Szécsi – Biros 1, Kásás 1, Molnár T. 3, Fodor 1, Kiss G. 3, Madaras 3. Cserék: Varga Dániel, Steinmetz Á. 1, Szívós, Kiss Cs, Hosnyánszky 1, Hárai, Varga Dénes.

Aztán, ha valakinek ez nem lenne eléggé tétmeccs, akkor vissza kell menünk egészen 2002. július 27-ig, amikor Moragában az USA látta el a bajunkat, 14-11-re.

Így álltunk fel:
Szécsi – Fodor 2, Biros 2, Steinmetz B. 1, Molnár T., Benedek 2, Kiss G. 2. Csere: Kiss Cs. 2, Bárány, Madaras, Vindisch, Vári, Székely.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4618519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása