Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Lesz-e Szellőből szélvihar?

2008.08.14. 07:48 - The korean

Címkék: szellő ökölvívás

Itthoni idő szerint 8:45-kor bokszol a félnehézsúlyú (81 kg) Szellő Imre a venezuelai Luis Alberto Gonzalez ellen. Az ellenfél a chicagoi vb-n a 33. helyet szerezte meg, míg Szellő ott 5. lett (és kvótát szerzett).

Valószínűleg ez lesz Szellő utolsó amatőr szereplése, az olimpia után ugyanis szeretne profinak állni (könnyen lehet, hogy a Sauerland istállóhoz kerül). De nem csak ezért lenne fontos a jó szereplés, hanem a magyar bunyó becsületének megmentése is a cél. Eddig ugyanis három bokszolónk, Káté Gyula, Varga Miklós és Bedák Pál is rögtön az első mérkőzése után kiesett.

Győzelme esetén nehéz ellenfél vár Imire, az Eledier Alvarez - Tony Jeffries páros győztese ellen készülhet. Alvarez pán-amerikai bajnok és világbajnoki 9. helyett, míg a brit Szellőhöz hasonlóan 5. lett a chicagói vb-n.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr64615200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása