Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Kikaptak a szerb pólósok

2008.08.12. 11:36 - VÁTA

Címkék: magyar férfi vízilabda férfi vízilabda

Az olimpiai férfi vízilabda torna "B"-csoportjában a második fordulóban rendezték a sok mindenről döntő nagy rangadót, a szerb-horvát mérkőzést. Az első negyed után ugyan még a négy gólos Alekszader Sapics által vezérelt szerbek vezettek 3-1-re. A következő két negyedet azonban egyaránt 4-1-re nyerte a világbajnoki címvédő horvát csapat, mellyel 9-5-ös vezetéssel, nyugodtan kezdhették az utolsó játékrészt. A horvátoknál Maro Jokovic és Samir Barac egyaránt 3 gólt dobott. Végül a horvátok 11-8-ra nyertek. A horvát siker önmagában nem meglepetés, annak aránya már inkább.

Ezzel a horvát csapat nagy lépést tett annak érdekében, hogy csoportgyőztesként automatikusan elődöntős legyen. Az olaszok és a szerbek elleni eddigi két rangadóját egyaránt megnyerő horvátok még a németekkel, az USA-val és Kínával játszanak a hátralévő fordulókban. Nehezen képzelhető el, hogy ezeken a találkozókon pontot veszítenének.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr15612142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása