Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Laci megint bámulatos volt

2008.08.11. 14:23 - RáK

Címkék: cseh lászló

Hogy máshogy lehetne megfogalmazni mindazt, amit a Watercube arénában Cseh László művelt? Újra, merthogy a 400 vegyesen úszott ideje is felfoghatatlan dimenzióban mozog. Ám most nem a számára hazai pályának nevezhető vegyesúszó számok valamelyikében, hanem a hát helyett választott 200 méteres pillangóúszásban. Az ELŐFUTAMBAN. Odapakolt egy 1.54.48-at, olyan fordulókat követő kidelfinezéssel, amit csak az amerikaiaktól láttunk eddig. Nem meglepő, hogy ez a mostani idő több mint két másodperccel jobb a saját, országos bajnokságon úszott magyar csúcsánál.

Személyesen nagyjából 20 méteres távolságból láttam az 1.56.64-et, ami eddig országos rekord volt. Bombaerős úszásnak tűnt.

Erre az időre azért senki nem számított, csak Laci. Viszont most egy döntőre mi itt a szerkesztőségben minimum számítunk. És szorítunk Cseh Lacinak!


László Cseh @ Beijing2008 from Eurosport Hungary on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr98610639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MIS 2008.08.11. 19:15:52

Szép volt Laci!
süti beállítások módosítása