Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

A Mercedes felvásárolta a Brawn kétharmadát

2009.11.17. 10:20 - szpetra

Amiről a háttérben már napok óta beszéltek a Formula-1-ben, az hétfőn hivatalossá vált. A Mercedes autógyár ugyanis bejelentette, hogy felvásárolta az idén egyéni és konstruktőri világbajnoki címet szerző Brawn csapat részvényeinek 75 százalékát. Az még nem dőlt el, hogy a világbajnok Jenson Button maradhat-e az új néven Mercedes GP-ként futó csapatnál, vagy inkább a német cég által jobban favorizált hazai versenyzők, Nico Rosberg és Nick Heidfeld kapnak majd bizalmat jövőre. Az viszont már most biztos, hogy a Mercedes a mostani üzlettől függetlenül a következő hat évben, tehát legalább 2015-ig továbbra is szállítója marad a McLaren Formula-1-es csapatnak is.

FILE - In this Sunday, July 12, 2009 file photo Brawn GP driver Rubens Barrichello of Brazil, front, leads the field into turn one beside McLaren Merc

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr491531279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása